Verhitte vraag naar onze zonweringsproducten

Termometer
Datum: 
18/06/2021

Vanwege de duurzaamheid van zonweringen is er een ongekende vraag ontstaan naar onze zonweringsproducten en naar zonweringen in het algemeen.
De gehele industrie draait momenteel overuren en er is helaas nog steeds een beperkte productiecapaciteit bij de toeleveranciers en een grote schaarste aan grondstoffen en onderdelen.
Ondanks dat wij geen zomersluiting kennen zullen nieuwe opdrachten voor onze systemen pas in het najaar uitgeleverd worden, sneller is momenteel helaas niet mogelijk.

Wij leveren daarbij nooit direct aan consumenten, indien u (technische) vragen heeft over onze systemen verzoeken wij deze via de mail in te sturen.
Vermeld hierbij uw volledige contactgegevens en voeg - bij voorkeur - tekeningen en ook foto's van de situatie toe.

Een prijsopgaaf of prijsindicatie dient altijd via een (lokale) zonweringsdealer te lopen, let wel; deze zijn ook enorm druk - het kan wel tot 3 weken duren voordat u deze ontvangt.
Nieuwe opdrachten hebben zowel voor ons als voor de zonweringsspecialisten momenteel levertijden van 10 tot 15 weken na de bestelling. 

Voor nieuwbouwwoningen en projecten die in 2022 of later afgerond zullen worden vragen wij u later dit jaar (vanaf oktober) bij ons op te vragen, wij hebben nu helaas onvoldoende tijd om u goed te adviseren. 

Als geruststelling willen wij u graag meegeven: zonwering is niet alleen voor deze zomer, het is bedoeld om een aangenaam klimaat en leefcomfort te creëren het gehele jaar door.
En zonwering gaat gelukkig langer mee dan één mooie hete zomer, daar een gemiddeld zonnescherm of screen zeker 10 tot 15 jaar (of zelfs langer) prima kan blijven functioneren, mits deze door een vakman goed onderhouden is.

Wij willen u alvast bedanken voor uw geduld!

Namens iedereen binnen het Guillaume Janssen team,

info@gjbv.nl
038 467 00 10

Update: juni 2021