MSW Specials

De MSW specials maken zeer bijzondere oprolbare doekoplossingen mogelijk.  De MSW specials rusten wij uit met ons unieke veersysteem, het doek wordt hierdoor goed strak gehouden. Een ideale oplossing om bijvoorbeeld dakkoepels en lichtstraten te verduisteren.

  • In vele denkbare maten en vormen leverbaar
  • Voor binnen – en buitentoepassing
  • Zowel met zonwerend als verduisteringsdoek toe te passen
  • Looprichting zowel van boven naar beneden, van beneden naar boven als horizontaal mogelijk (MSW 2000 serie zelfs zijwaarts) 
  • Windklasse 3, Windvast tot en met Beaufort 6
  • Géén zichtbare koorden, deze zitten verborgen in de geleiders door middel van een geïntegreerd koordsysteem (met uitzondering van MSW 2000S en MSW Dome)
  • ​Andere vormen mogelijk, informeer hiervoor naar de mogelijkheden

Uitvoeringen
MSW 2000                               Driehoekig gevormde screens            
MSW 3000                               Trapezium gevormde screens                      
MSF 400                                   Afgeschuinde, veel hoekige screens
MSW Round                             Boog gevormde screens
MSW Dome                              Screens voor Dome structuren

MSW Special screens van Guillaume Janssen zijn in (bijna) elke maat en elke vorm te leveren. Zonwering buiten of afschermende screens binnen: door slimme technieken zijn ongekende toepassingen mogelijk. MSW Special laat architectuur tot zijn recht komen.

MSW Special systemen worden gekenmerkt door een combinatie van het veersysteem met de motor, geleiderprofielen en het koord. Door de bijzondere vormen (schuine zijden e.d.) is het technisch niet mogelijk een ZIP (rits) toe te passen. 

 

Het veersysteem zit standaard verwerkt in de buis, bij enkele uitvoeringen waarbij de eindlijst voldoende breedte heeft (types uit de MSW 3000 serie, de MSF 455 en de MSW Round-2) kan ook in de onderlijst geplaats worden. Het voordeel hierbij is dat de veer goed bereikbaar is en makkelijker nagespannen kan worden bij onderhoud. 

Overzicht MSW Specials

Guillaume Janssen driehoekvormige zonwering MSW 2000

MSW 2000 serie

Dé MSW special screen serie die voor iedere glaspartij in driehoekvorm een elegante en efficiënte oplossing kan bieden. 

De MSW 2000 is leverbaar in verscheidene uitvoeringen.

Guillaume Janssen Trapeziumvormige zonwering MSW 300

MSW 3000 serie

MSW 3000 serie biedt voor trapezium vormige glaspartijen een optimale oplossing. Deze screen serie kan met midden- en zijgeleiders uitgevoerd worden.

De MSW 3000 is leverbaar in verscheidene uitvoeringen.

Guillaume Janssen driehoek zonwering MSF 400

MSF 400 serie

Afgeschuinde, veel hoekige screen serie voor extreme oppervlaktes.

De MSF 400 is leverbaar in verscheidene uitvoeringen.

Guillaume Janssen ronde zonwering MSW Round

MSW round

Boogvorm screen specifiek bedoeld voor historische gebouwen. De MSW Round is in vele uitvoeringen en afmetingen mogelijk. Door het MSW veersysteem is dit systeem ook van beneden toe te passen, hierbij kan de cassette in de nis geplaatst worden. Door gebruiken van horizontale glasvezelstrips blijft het doek optimaal in vorm. 

Guillaume Janssen koepel zonwering MSW Dome

MSW dome

MSW DOME is een gebogen driehoek screen die speciaal is ontwikkeld voor grote glasoppervlaktes om in atriums,  winkelcentra en luchthavens direct zonlicht te reguleren en warmte tegen te houden. Deze screen volgt de gebogen vorm van de koepel, hierdoor wordt de architectonische uitstraling van het gebouw volledig bewaard.