Custom made ZIP

Met meer dan 15 jaar ervaring en een grote verscheidenheid aan extrusieprofielen zoals kasten, geleiders en onderlijsten kunnen wij ieder mogelijke uitvoering van een ZIP screen volledig naar uw wens produceren.

Een ZIP zonder zichtbare stroomkabels is de laatste ontwikkeling. Deze ‘WIREFREE’ ZIP sytemen werken op zonnepanelen en geven de ZIP een luxueuze uitstraling.
Door middel van bedrukking van het doek kunt u het systeem personaliseren. Hiermee kunt u zich onderscheiden en een uniek product voor uw project realiseren.
 
 
De Custom Made ZIP,  vele mogelijkheden zijn hierbij denkbaar
  • Uitvoeringen met ronde cassette
  • Speciale types geleiders
  • Dubbele ZIP (met verduisteringsdoek en screendoek in één cassette)
  • Speciale verduisteringsgeleiders met borstel
  • Insect ZIP
  • ZIP Screen met bedrukking
  • WireFree ZIP

Overzicht ZIP SCREENS

Guillaume Janssen, grote screens, ZIP Screens

SHY ZIP GROOT

De SHY ZIP Groot is dé screen voor brede glasoppervlaktes. Deze screens zijn ideaal om  bij grote glasoppervlaktes direct zonlicht te reguleren en warmte tegen te houden. 

Guillaume Janssen kan de systemen leveren tot een breedte van 8 meter  en een hoogte van 15 meter.

Guillaume Janssen ZIP screen

GJ ZIP

Al ruim 15 jaar ons meest bekende product. De GJ ZIP staat bekend om zijn eenvoud, maar biedt de kwaliteit van een hoogwaardig product. De ZIP systemen zijn uitermate geschikt voor hoge, veel windvangende gebouwen, waar reguliere zonwering onvoldoende windvast is en niet geplaatst kan worden.

Guillaume Janssen, Elegance ZIP screen

ELEGANCE ZIP

Bij het Elegance ZIP systeem zijn de schroeven ná de montage niet zichtbaar. Het design is hierdoor visueel aantrekkelijk om op elke gewenste locatie te plaatsen. Tevens is de montage vereenvoudigd door het gebruik van een uitneembare consolepoot, waardoor de cassette ook van voren gemonteerd kan worden.

Guillaume Janssen  Conston ZIP Screens

CONSTON ZIP HORIZONTAAL

Door toepassing van verschillende unieke Conston veersystemen kunnen onze ZIP screens horizontaal of onder een hoek van daklichten of lichtstraten gemonteerd worden.

Deze Conston veerunits worden gemonteerd aan de tegenoverliggende zijde van de kast en houden het doek ten allen tijde op een constante spanning.

Guillaume Janssen Luxscreen

LUXSCREEN

De Luxscreen, een ZIP screen met transparant pvc venster voor optimaal doorzicht naar buiten.

Ideale en unieke oplossing voor terrassen, serres en veranda's, waarbij het transparante venster de mogelijkheid biedt om vrij naar buiten te kunnen kijken.
Op deze manier blijven alle invloeden van de wisselende weersomstandigheden buiten.

Guillaume Janssen, Custom made ZIP screen

Custom made ZIP

Met meer dan 15 jaar ervaring en een grote verscheidenheid aan extrusieprofielen zoals kasten, geleiders en onderlijsten kunnen wij ieder mogelijke uitvoering van een ZIP screen volledig naar uw wens produceren.