Veelgestelde vragen

Misschien hebben we al meteen antwoord op je vraag. Bekijk onze meest gestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Scroll dan een verder en neem contact met ons op.

Offerte en algemene informatie

Hoe kan ik bij jullie een offerte aanvragen?

Indien u een zonweringsbedrijf heeft kunt u bij ons een offerte verzoek indienen via het contactformulier op onze website. Wij verzoeken u om bij het indienen van een offerte verzoek, een duidelijke foto of tekening (met hierin de hoogte en de breedte) van het specifieke raam toe te voegen bij het indienen van uw aanvraag.

Verkoopt Guillaume Janssen haar producten alleen in Nederland of zijn uw producten ook in het buitenland te krijgen?

Wij verkopen onze producten wereldwijd. In het buitenland werken wij samen met een aantal betrouwbare parters die onze schermen monteren en onderhouden op locatie.

Verzorgt Guillaume Jansen ook de installatie en het onderhoud van zonweringssystemen?

Nee wij voeren nooit zelf de installatie of onderhoud van zonweringssystemen uit. Wij kunnen eventueel wel assisteren bij de installatie. Ook is het mogelijk dat wij u een uitleg geven over de installatie van onze systemen, dit laatste doen wij in onze eigen fabriek/trainingsruimte op verzoek.

Bestellen en levering

Kan ik als particulier ook mijn producten bij jullie bestellen?

Guillaume Jansen is gespecialiseerd in de productie van bijzondere zonwering. Helaas verkopen wij onze producten niet rechtstreeks aan particulieren. Wel is het mogelijk om onze producten te bestellen bij een van onze partners. Meer informatie kunt u vinden in het menu doelgroep/particulieren.

Doeken

Welke type doeken kan ik bij Guillaume Janssen bestellen?

Standaard gebruiken wij Mermet, Serge Ferrari, Sauleda en Ten Cate als doekleveranciers. Op verzoek kunnen wij ook andere fabrikanten inschakelen zoals bijvoorbeeld Copaco of Helioscreen.

Systemen

Kan Guillaume Jansen met ons meegaan tijdens het inmeten op locatie?

Indien u een opdracht akkoord heeft kunt u ons altijd benaderen voor assistentie tijdens het inmeten. U kunt ons het beste hiervoor telefonisch benaderen zodat wij een gezamenlijke afspraak met u in kunnen plannen.

Kunnen wij alle soorten doekstoffen gebruiken voor de systemen die Guillaume Janssen verkoopt?

Dit is afhankelijk van het type systeem dat u wilt bestellen. In zeer grote ZIP systemen kunnen wij alleen Soltis 86 of Soltis 92 gebruiken. Bij onze MW specials (systemen voor een bijzondere vorm), gebruiken wij alleen Soltis 92 doek of Soltis B92 (opaque doek).

Wat is de levensduur van jullie zonweringssystemen?

Als onze systemen regelmatig onderhouden en gereinigd worden dan kunnen onze systemen 10 a 15 jaar meegaan.

Onderhoud en gebruik

Hebben de zonweringssystemen ook onderhoud nodig?

Onze systemen hebben jaarlijks onderhoud nodig. Met name systemen met koord/veerspanning hebben extra onderhoud nodig. Deze systemen hebben na installatie extra onderhoud nodig omdat dit nagespannen moet worden. Voor specifieke onderhoudsinstructies verwijzen wij u door naar onze onderhoudsinstructies.

Garantie en algemene voorwaarden

Welke garantie geven jullie op de zonweringssystemen?

Tenzij anders vermeld hebben onze systemen een garantieperiode van 2 jaar. Houdt u er wel rekening mee dat de meeste systemen onderhoud nodig hebben. Meer informatie over garantie kunt u terugvinden in onze algemene voorwaarden die te downloaden zijn op deze website.

Kan ik u helpen?

Heeft u vragen? Ik help u graag met al uw vragen! Uw vraag is mogelijk al eerder gesteld.
Bekijk onze veelgestelde vragen.

Ma t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 bereikbaar.

Onze
partners

Wij werken samen met onze partners om een oplossing te bedenken voor uw zonweringsvraagstuk.
envelopephone-handset