Guillaume Janssen op de R+T 2024

marketing
maart 1, 2024
min leestijd

Na een afwezigheid van 6 jaar sinds de laatste editie van de R+T in Stuttgart, gaf de editie van 2024 ons een fantastische gelegenheid om onze nieuwe huisstijl te presenteren. Met een volledig vernieuwde beursstand die is ontworpen in onze nieuw huisstijl zijn wij afgereisd naar Stuttgart.

Op onze stand waren producten te zien uit ons assortiment van bijzondere zonweringssystemen, waaronder schermen uit onze GJ – SZ Curved en GJ – MW Angular series. Naast onze eigen schermen hadden wij nog een andere blikvanger, een schaararmscherm. Dit was een samenwerkingsverband tussen Soons Zonwering en Guillaume Janssen. Waarbij het schaararmscherm is geproduceerd door Soons Zonwering en wij een geconfectioneerd doek uit onze eigen GJ – Solar Pro Collectie hebben geproduceerd, wat resulteerde in een verbluffend resultaat.

Op de beurs introduceerden wij onze nieuwe GJ – Solar Screen Collection, een nieuwe collectie die bestaat uit Sergé screendoeken en Soltis Veozip doeken, die enthousiast werd ontvangen door de bezoekers. Ook hebben wij als attentie mooie tassen uitgedeeld aan bezoekers van onze stand. Deze tassen zijn gemaakt en ontworpen door onze eigen confectieafdeling en geproduceerd met restmateriaal.

Met trots kijken wij terug op een zeer geslaagde en succesvolle week en wij kijken nu alvast uit naar de volgende editie van de R+T!

envelope